У 103 бригаді тероборони вигадали, як запобігти волонтерському шахрайству

12:48 22 жовтня 2023 р.

Фото до новини

103-тя окрема бригада ТрО ЗСУ створила «Центр підтримки та рекрутингу 103 бригади», щоб впорядкувати волонтерські ініціативи та запобігти шахрайським зловживанням.

Про це повідомив командир 103 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ полковник Валерій Курко, пише Dailylviv.com.

"Для того, щоб впорядкувати волонтерські ініціативи та запобігти шахрайським зловживанням на доброму імені бригади, ми створили «Центр підтримки та рекрутингу 103 бригади», який від сьогодні матиме свою офіційну сторінку у Facebook. Відтепер виключно через неї будуть оголошуватися та погоджуватися усі доброчинні збори та благодійні проєкти. А кожен з охочих підтримати нас, матиме змогу насамперед знайти зручний для себе спосіб та ресурс підтримки, а також, бути впевненим, що його допомога  буде використана за призначенням.

Читайте також: 103-тя бригада подякувала всім волонтерам і меценатам та порадила, як знезброїти шахраїв

Окрім того, через сторінку Центру підтримки та рекрутингу кожен доброволець, що висловив бажання мобілізуватись до підрозділів 103 бригади, матиме змогу сконтактуватися з відповідними фахівцями й розпочати виконувати обов’язок із захисту України разом із кращими представниками Львівщини, які вже зробили свій вибір", - зазначив Курко.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині викрили шахрайку, яка продавала неіснуючу амуніцію та спорядження

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів