Турист із Закарпаття помер у Туреччині від коронавірусу. Його тіло не можуть доставити на батьківщину

21:38 8 вересня 2020 р.

Фото до новини

У відкритій для українських туристів Туреччини від коронавірусу помер турист із Закарпаття, який відпочивав на курорті з сім'єю. Тепер родичі не можуть доставити тіло померлого на батьківщину.

Про це пишуть Українські новини.

Вікторія Лях повідомила про смерть чоловіка на своїй сторінці в Facebook.

"У мене зараз не вистачає слів, щоб щось написати, ти був частиною нашого серця і душі, ти був замком з його високими стінами, нашим спокоєм, нашою радістю, ти, милий, для нас був цілим всесвітом! Ні, ти не помер, ти будеш жити вічно в наших серцях і думках", - написала Вікторія.

Подробиці інциденту розповіла подруга сім'ї Ірина Гуцол. Вона попросила допомоги у небайдужих, бо страхова фірма відмовилася доставляти тіло померлого в Україну.

"Потрібна ваша допомога! У моєї подруги Вікторії Лях помер чоловік від коронавірусу в Туреччині. Ця страшна пандемія косить і забирає кращих з кращих. Тому прошу про допомогу, так як Віка з дочкою біля чоловіка в Туреччині і потрібні величезні кошти, щоб транспортувати тіло чоловіка додому", - написала Ірина.

Жінка пояснила, що у чоловіка була страховка на випадок захворювання на коронавірус. Коли він захворів, то страховка покрила лікування. Але чоловік помер на наступний день після того, як термін дії поліса закінчився. Після цього компанія відмовилася брати на себе витрати за репатріацію.

Додамо, в Україні вже торгують довідками про негативний ПЛР-тест для виїзду за кордон.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів