Цьогоріч у Львові замінили 13 кілометрів мереж

11:46 24 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Зокрема прокладено нові пластикові водогони на вулицях Городоцькій, Пекарській, Горбачевського, Пимоненка і Зеленій.

Прес-служба міської ради стверджує сьогодні, 24 грудня, що цьогоріч ЛМКП «Львівводоканал» замінило 13 кілометрів водопровідних та каналізаційних мереж. Зокрема прокладено нові пластикові водогони на вулицях Городоцькій, Пекарській, Горбачевського, Пимоненка і Зеленій, а також – каналізаційні колектори на вулицях Голубця, Купчинського.

Натомість роботи по каналізуванню мікрорайону вулиць Колодзінського, Рожевої й Бережанської ще тривають. У ЛМКП «Львівводоканал» запевняють також:

«Цьогоріч ми придбали нову техніку для зварювання поліетиленових труб, а також обладнання для пошуку скритих витоків води. Власне зараз у місті трапляється значно менше аварій на водогонах. Саме завдяки системній роботі зі заміни мереж та оптимізації роботи гідравлічної системи міста, кількість витоків скоротилася вдвічі».

Як повідомляв «ЩЛ», 11 жовтня за зникнення в каналізації малюка затримано посадовця «Львівводоканалу», а міською прокуратурою у зв’язку з тим, що в каналізаційний колектор провалилась дитина, розпочато перевірку у міській раді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів