Центрів рекрутингу української армії стане вдвічі більше

21:41 20 червня 2024 р.

Фото до новини

У Львові відбувся перший Всеукраїнський форум рекрутерів.

Про це повідомляє Міністерство оборони, пише DailyLviv.com. Форум став можливим завдяки співпраці Міністерства оборони України, Львівської ОВА та Львівської міської ради за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні, що підтримує проєкти, які сприяють посиленню спроможності суспільства та органів влади у сферах цивільно-військового співробітництва, протидії дезінформації та інтеграції ВПО.

Всеукраїнський форум об’єднав рекрутерів центрів рекрутингу української армії, представників Генерального штабу ЗС України, військових частин, органів державної влади та місцевого самоврядування. На ньому учасники працювали над пошуками шляхів розвитку рекрутингу в Україні та викликами, які стоять перед процесом рекрутування.

Уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець зазначив, що мережа рекрутингових центрів активно розвивається. «На сьогодні у нас працює 25 центрів рекрутингу української армії – ця мережа була створена буквально за останні місяці. Більшість центрів працює менше 60 днів. Однак наразі у нас уже 8 000 консультацій і тисячі людей вже є на різних етапах рекрутингу. В першочергових планах – створення загальноукраїнської мережі, яка б об’єднала більше 40 центрів в кожному регіоні України. Це завдання має бути виконане до кінця цього року», - наголосив Олексій Бежевець.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів