Центр допомоги учасникам АТО у Львівській області очолить Василь Мартиняк

15:22 24 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Комунікація з учасниками АТО відбуватиметься через службу 112, а також за телефонами Центру.

«Керівником Центру допомоги учасникам АТО у Львівській області призначать директора департаменту соціального захисту ЛОДА Василя Мартиняка. Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з активістами, представниками громадських та волонтерських організацій, які допомагають бійцям АТО», – повідомили сьогодні, 24 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Голова ОДА звернувся до учасників зустрічі з проханням постійно ставити завдання перед державними службовцями і озвучувати проблеми, які хвилюють воїнів АТО. Олег Синютка зазначив: «Часто саме ви отримуєте інформацію від хлопців, які повертають з фронту, і їх сімей, а відповідні служби мають їх вирішувати. Це стосується виділення земельних ділянок, купівлі житла, соціального та матеріального забезпечення. Дуже важливо, щоб ви як представники громадськості також слідкували, щоб не було зловживань».

Окрім того, керівник області підкреслив, що комунікація з учасниками АТО відбуватиметься через службу 112, а також за телефонами Центру. Присутні піднімали перед представниками влади питання оздоровлення, реабілітації військовослужбовців, надання медичної та психологічної допомоги.

У Львівської області налічується 5800 військовослужбовців, яких демобілізовано зі зони АТО. Упродовж 2014-2015 років під час виконання військової служби в зоні проведення АТО загинули 207 військових з Львівщини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів