Тричі на тиждень з Києва до Лондона і назад

11:57 10 листопада 2020 р.

Фото до новини

З 17 грудня 2020 авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» відкриє рейси до одного з найбільших аеропортів Європи – лондонського «Хітроу».

При цьому МАУ продовжуватиме польоти в інший аеропорт столиці Великобританії - «Гетвік», повідомляє DailyLviv з посиланням на пресслужбу МАУ.

Аеропорт «Хітроу» вважається одним з провідних аеропортів світу. Протягом останніх п'яти років Хітроу є «Кращим аеропортом в Західній Європі» і протягом рекордних 10 років - «Кращим аеропортом для шопінгу» за версією Skytrax World Travel Awards. Основною перевагою є те, що аеропорт знаходиться в густонаселеному районі з розвиненою інфраструктурою, тому дорога до центра міста займає лише 15 хвилин.

МАУ планує здійснювати польоти в аеропорт «Хітроу» тричі на тиждень по четвергах, суботах та неділях. У той же час польоти в «Гетвік» відбуватимуться щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці. Таким чином авіакомпанія зможе обслуговувати маршрут з частотою шість, а в новорічні свята сім разів на тиждень.

  • Рейс PS 117 буде виконуватися з Києва (KBP) о 09:50 і прибувати в Лондон (LHR), Термінал 2 об 11:25.
  • Зворотний рейс PS 118 запланований з Лондона (LHR), Термінал 2 на 12:20 з прибуттям до Києва (KBP) о 17:40.

Таким чином МАУ пропонує своїм пасажирам міжнародні стикування з Лондону, аеропорт «Гетвік» (LGW) через Київ в Дубай (DXB), Каїр (CAI), Тель-Авів (TLV), Єреван (EVN), Тбілісі (TBS) та Баку (GYD), а також стикування з внутрішніми маршрутами – Харків (HRK), Дніпро (DNK), Одеса (ODS), Львів (LWO), Миколаїв (NLV), Херсон (KHE).

Та з аеропорту «Хітроу» (LHR) через Київ в Дубай (DXB), Тель-Авів (TLV), Тбілісі (TBS), Баку (GYD), та за внутрішніми маршрутами в Харків (HRK), Дніпро (DNK), Одесу (ODS), Львів (LWO), Миколаїв (NLV), Херсон (KHE).

З Києва через Хітроу (LHR) в партнерстві з Air Canada українцям пропонують стикування в Торонто (YYZ), Монреаль (YMQ), Ванкувер (YVR) та в Орландо (MCO) в партнерстві з British Airways.

З Києва через Гетвік (LGW) в партнерстві з British Airways можна дістатися на Маврикій (MRU) та Бермуди (BDA).

Як відомо, наразі є певні епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. Із рекомендаціями щодо подорожей можна ознайомитися на сайті авіакомпанії.

Німеччина змінила правила для тих, хто в'їжджає з-за кордону

Від 7 листопада - у Польщі нові обмеження, країна за крок до локдауну

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів