Три львівських підприємства ухиляються від сприяння в проведенні мобілізації громадян до війська

10:16 4 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: blitz.if.ua

Про це повідомив міському голові Андрію Садовому військовий комісар Галицько-Франківського об’єднаного районного військового комісаріату Львова Сергій Бабич.

Прес-служба міської ради повідомляє сьогодні, 4 квітня, що на ім'я міського голови Львова Андрія Садового надійшло звернення від військового комісара Галицько-Франківського об’єднаного районного військового комісаріату Львова Сергія Бабича щодо виконання Указу виконувача обов’язків Президента України «Про проведення часткової мобілізації». А зокрема у цьому зверненні мовиться:

«Відповідно до вказаного Указу, військовими комісаріатами проводяться заходи з призову військовозобов’язаних при мобілізації та поставки техніки національної економіки з підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності для потреб Збройних Сил України. В цілому, громадяни, військовозобов’язані, керівники підприємств Львова сприяють військовим комісаріатам та з розумінням ставляться до заходів з мобілізації.

З кращих можна назвати ВАТ «Тротолла», ПАТ «Львівський хімічний завод». Разом з тим свідомо ігнорують військово-транспортний обов’язок та ухиляються від сприяння військовому комісаріату у проведенні мобілізаційних заходів ТзОВ «ОЛМАР», корпорація БП «Карпатбуд», ТзОВ «Міра і К».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів