Три евакуатори щодня «заарештовують» на вулицях Львова в середньому дев’ять автівок

10:30 30 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kray-ua.info

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, найчастіше автомобілі припарковують з порушенням правил дорожнього руху на вулицях Університетській, Словацького, Січових Стрільців, площах Міцкевича (біля готелю «Жорж») і Галицькій (біля пам’ятника Королю Данилу) та на проспектах Свободи й Шевченка.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 жовтня, «Щоденному Львову», за інформацією ЛКП «Львівавтодор», на вулицях міста працюють три евакуатори, які щодня забирають в середньому дев’ять автомобілів, котрі припарковані з порушенням правил дорожнього руху. У повідомленні також конкретизують:

«Відтак, водіїв просять не порушувати правил дорожнього руху та не паркувати машини у недозволених місцях. Часто припаркований автомобіль блокує рух громадського транспорту і стає причиною заторів. 

«Евакуатори працюють з 9-ї ранку. Найчастіше порушення паркування фіксуються на вулицях Університетській, Словацького, Січових Стрільців, площах Міцкевича (біля готелю «Жорж») і Галицькій (біля пам’ятника Королю Данилу) та на проспектах  Свободи й Шевченка», – зазначили в ЛКП «Львівавтодор». Евакуатор переміщує транспортний засіб, який не правильно припаркований, на штрафний майданчик, що знаходиться за адресою: вул. Конюшинна, 13.

Нагадаємо, 23 жовтня сесія ЛМР внесла зміни до ухвали №2549 від 18.07.2013 «Про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Львова» у частині, що стосується видачі транспортних засобів, які забрав евакуатор. Відтак, відповідно до внесених змін, видачу транспортного засобу водію чи іншій уповноваженій особі здійснюватиме державне підприємство МВС України «Львів-Інформ-Ресурси» при умові представлення особою технічного паспорта на машину або іншого документа, який підтверджує право власності або право користування транспортним засобом та пред’явлення відповідної копії протоколу про адміністративне правопорушення, у зв’язку з вчиненням якого було прийнято рішення про евакуацію, а також дозвіл уповноваженої особи УДАІ МВС України у Львівській області про повернення автотранспорту.

Власник евакуйованого автомобіля повинен буде пред’явити квитанцію про добровільну сплату відшкодування витрат за виконання робіт із примусового переміщення транспортних засобів ЛКП «Львівелектротранс» та квитанцію про сплату за надання послуг зі зберігання затриманого автомобіля на спеціальному майданчику».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів