Трамваї оминатимуть 19 січня площу Ринок у Львові

13:20 18 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: inlviv.in.ua

У зв’язку з проведенням святкових заходів з нагоди Водохреща, у суботу, 19 січня, з 13.00 до 14.30 курсуватимуть за частково зміненим маршрутом трамваї №1, №2 та №9.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що, зокрема, трамваї №1 курсуватимуть за маршрутом «Залізничний вокзал – Городоцька – Підвальна – Івана Франка – Вітовського – Київська – «Залізничний вокзал», трамваї №2 – за маршрутом «Коновальця – Вітовського – Івана Франка – Личаківська – Пасічна та в зворотному напрямку», а трамваї №9 – за маршрутом «Залізничний вокзал – Київська – Вітовського – Івана Франка – Підвальна – Городоцька – «Залізничний вокзал».

«19 січня, на свято Богоявлення, на площі Ринок (перед входом у міську раду) традиційно відбудеться щорічний Чин освячення води за участю духівників усіх християнських конфесій міста. До спільної молитви та колядування запрошують усіх мешканців та гостей Львова, які зможуть взяти додому освячену воду», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів