Торік на об'єктах Львівської залізниці загинули 58 осіб

15:58 9 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: freepik.com

Ще 87 людей були травмовані.

Натомість за аналогічний період 2012 року на її об'єктах постраждали 104 людей, а 53 із них – загинули. Інформуючи про це сьогодні, 9 січня, підрозділ зв’язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці додає, що основні причини нещасних випадків на ній – поспіх людей, необгрунтований розрахунок ними своїх сил і часу, а також неуважність.

Частіше за інших під колеса поїздів потрапляють люди похилого віку і п'яні. Окрім того, іноді страждають інваліди по зору і слуху, а також підлітки.

Найбільша кількість нещасних випадків з людьми сталося на перегонах, менше – на станціях. За часом найбільш небезпечним є ранковий та вечірній час. Причиною всіх нещасних випадків є недисциплінованість людей, порушення ними вимог безпеки при перетині залізничних шляхів.

Спостерігається динаміка щодо зниження нещасних випадків, яка досягнута завдяки цілеспрямованій профілактичній роботі транспортної міліції щодо попередження загибелі і травматизму людей на об'єктах транспорту. У ході спеціальних заходів відпрацьовуються найбільш небезпечні ділянки залізниці, провадяться виступи як перед працівниками підприємств, організацій залізничного транспорту, так і перед учнями навчальних закладів, організовуються рейди з підрозділами воєнізованої охорони.

Для того, щоб уникнути людських трагедій, транспортна міліція рекомендує строго дотримуватися правил поведінки на залізниці, переходити колії по пішохідних настилах, мостам і пішохідних доріжках, не перебігати через колії, якщо недалеко їде поїзд, враховувати погодні умови, особливо, взимку, а також неухильно дотримуватися правил безпечного перебування на об'єктах залізничного транспорту, адже це запорука турботливого відношення до життя і здоров'я.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів