Територіальний сервісний центр МВС на Львівщині оголошує набір на стажування

16:10 27 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Стажування матиме декілька етапів – теоретична та практична частини, які дадуть учасникам знання, потрібні для роботи адміністраторами фронт-офісів сервісних центрів МВС.

«Головний сервісний центр МВС України продовжує програму стажувань у сервісних центрах», – повідомили сьогодні, 27 липня, в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Наразі набір стажерів вже відбувся у Києві, Київській та Дніпропетровській областях. З 25 липня оголошено набір на стажування в сервісних центрах МВС у Львівській області.

Сервісні центри МВС нового зразка – це якісно новий підхід до надання послуг, сучасні технології, нові принципи роботи та спеціально підготовлені, кваліфіковані кадри.

Перший сервісний центр нового зразка МВС вже розпочав свою роботу 12 липня у Києві. За рік сервісні центри нового зразка відкриються по всій Україні.

У кожній області почергово проводиться стажування, мета якого – відібрати, навчити та в майбутньому прийняти на роботу найкращих стажерів – талановитих чоловіків та жінок, які мають активну життєву позицію, прагнуть стати частиною реформи та надавати якісні послуги громадянам. Усі охочі можуть заповнити електронну анкету на сайті Головного сервісного центру МВС України за посиланням http://hsc.gov.ua/publichna-informatsiya/stazhuvannya/

Етап прийому заяв триватиме до 4 серпня 2016 року. Після чого з усіх анкет відберуть 200 кандидатів, які пройдуть коротке інтерв’ю у регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області за адресою: Львів, вулиця Апостола, 11.

З цих 200 кандидатів комісія повинна обрати 40 учасників стажування, які безпосередньо і будуть навчатись у сервісних центрах МВС. Стажування матиме декілька етапів – теоретична та практична частини, які дадуть учасникам знання, потрібні для роботи адміністраторами фронт-офісів сервісних центрів МВС.

Серед основних напрямів теоретичної підготовки: вивчення основ діяльності сервісних центрів МВС, основ ефективної комунікації, професійної етики та протидії корупції.

Практику стажери будуть проходити у всіх сервісних центрах МВС у Львівській області, яких зараз є вісім.

Після закінчення стажування найкращі стажери отримають сертифікати і будуть брати участь у конкурсі на заміщення вакантних посад разом з працівниками сервісних центрів, які зараз працюють на цих посадах. Адміністратор сервісного центру – посада державного службовця, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платою від шести тисяч гривень.

Посадові обов’язки адміністратора передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів, роботу з документами та базами даних, надання консультацій та інше. Ознайомитись із переліком послуг сервісних центрів МВС можна на сайті Головного сервісного центру МВС www.hsc.gov.ua у розділі «Послуги».

Вимоги до кандидатів: громадянство України; вік від 18 років; закінчена вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра (спеціаліста); відсутність судимостей; досвід роботи у сфері послуг схвалюється, але не є обов’язковим. Детальна інформація та подача заявок – за посиланням http://hsc.gov.ua/publichna-informatsiya/stazhuvannya/».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів