Тероборонівцю Руслану Заставному завтра Львів віддасть останні почесті

17:13 19 лютого 2023 р.

Фото до новини

Завтра, 20 лютого, Львів попрощається з Русланом Заставним, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

Чин похорону розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 14:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Біографія Героя

Руслан Заставний (27.11.1979-02.02.2023). Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі №90 міста Львова. Закінчив Державний професійно-технічний навчальний заклад «Львівський професійний політехнічний ліцей» (тоді – Професійно-технічне училище №33 міста Львова).

У мирний час працював водієм-далекобійником у Європі. Активно займався спортом, постійно вдосконалював власну фізичну форму. Вивчав духовну літературу.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно записався до лав територіальної оборони. Виконував бойові завдання із захисту територіальної цілісності та незалежності держави у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Боровся з окупантами на території Харківщини та Донеччини.

У Руслана Заставного залишилися мама, дружина, двоє синів, брат, батьки дружини та хрещені доньки.

Пройшов вишкіл у Великій Британії і Північній Ірландії: Львів прощається з морпіхом Мар’яном Клімковським

У Бахмуті загинув львівський гандболіст Роман Пронюк

У страшному нерівному бою загинув 24-річний командир-десантник Владислав Паленичка

Героя Андрія Резнікова, який пройшов вишкіл в армії оборони Ізраїлю, завтра проводжатиме Львів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів