Тепловоз смертельно травмував двох жителів Львівщини (відео)

14:40 17 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

У прес-службі управління МВС на Львівській залізниці повідомили в п'ятницю про трагедію на перегоні «Сапіжанка-Добротвір».


Відео: Підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

«На залізниці травмовано двох людей: один загинув, інший в реанімації» – повідомили сьогодні, 17 жовтня, в прес-службі (підрозділі зв’язків з громадськістю) управління МВС на Львівській залізниці. У повідомленні також конкретизують:

«Резервним тепловозом смертельно травмовано двох чоловіків. На перегоні «Сапіжанка-Добротвір» смертельно травмовано одного чоловіка, а іншого доставлено в травматологічне відділення Кам'янко-Бузької ЦРЛ з діагнозом: перелом правої ноги та ребер. Чоловік у важкому стані.

На місці події правоохоронцями було встановлено дві особи з ознаками залізничного травмування. Ними виявились 55-річний, якого смертельно травмовано та 53-річний чоловік, обидва мешканці Кам’янко-Бузький району.

«Якщо брати за цей рік, слід відмінити, що це є непоодинокі факти травмування на залізничному транспорті громадян. За цей рік ми маємо 112 фактів, з них 57 осіб травмовано. Якщо брати по кількості фактів, то в порівнянні з минулим роком вони зменшуються, то по травмованих ми маємо сумну статистику, вона рівні минулого року. Правоохоронцям та залізничникам треба проводити більш активну профілактичну роботу, щодо запобігання таких фактів. Адже саме цінне, що є – людське життя, його треба берегти», – зазначив начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк. На даний час з'ясовуються обставини травмувань».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів