Система цивільного захисту переходить на режим роботи в особливий період

13:15 30 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

Віце-прем'єр-міністр і міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко заявив, що єдину державну спеціалізовану систему цивільного захисту буде переведено в п'ятницю, 30 листопада, на режим роботи, передбачений в особливий період.

Геннадій Зубко повідомив під час засідання Держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС щодо забезпечення діяльності системи цивільного захисту в умовах запровадження воєнного стану в п'ятницю: «Ми проводимо наразі засідання за дорученням уряду, яке ухвалено 28 листопада, про переведення єдиної державної спеціалізованої системи цивільного захисту на особливий період. Сьогодні влада робить свою справу, ми робимо превентивно все, щоб убезпечити Україну від можливих майбутніх актів агресії та привести всі відповідні сили та засоби в режим особливого періоду».

«Комісія затвердить план дій в особливий період, а також надасть право ДСНС здійснювати перевірки об'єктів цивільного захисту. Серед іншого, передбачатиме командно-штабні навчання 4-5 грудня. Переведення системи цивільного захисту на особливий період не впливатиме безпосередньо на життя людей.», – поінформував також віце-прем'єр.

Про це повідомили в п’ятницю, 30 листопада, в інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів