Суд у Львові зобов’язав завод «Рема» в Бориславі утримувати бомбосховище

09:45 26 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: d-nk.com.ua

Підтримано позицію прокурора зобов’язати підприємство укласти із Фондом державного майна України по Львівській області договір про безоплатне зберігання вказаного об’єкта, розрахованого на 600 осіб.

За наполяганням прокуратури Львівської області, 5 січня постановою Львівського апеляційного господарського суду залишено без змін рішення господарського суду Львівської області від 18 листопада 2015 року, яким задоволено позов прокурора міста Борислава до ПАТ «Бориславський завод «Рема» у справі зберігання захисної споруди цивільного захисту – сховища у Бориславі, розташованого на території зазначеного підприємства. Судами підтримано позицію прокурора та зобов’язано товариство укласти із Фондом державного майна України по Львівській області договір про безоплатне зберігання вказаного об’єкта, розрахованого на 600 осіб.

Таким чином, прокуратурою забезпечено прийняття на зберігання та утримання захисної споруди у постійній готовності для використання за призначенням. Про це повідомили вчора, 25 січня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів