Сучасний кумулятивний снаряд лежав біля траси «Львів-Тернопіль»

10:28 13 листопада 2019 р.

Небезпечна знахідка в Глинянах

Небезпечна знахідка в Глинянах
Фото: facebook.com/MNSLVIV

На Львівщині натрапили на міни біля житлових будинків

12 листопада під час земляних робіт в полі на відстані 50 метрів від житлових будинків на вулиці Львівській у Глинянах на Золочівщині й 30 метрів від дороги натрапили на ззовні, схожий на мінометну міну часів Другої світової війни.

Натомість ппід час пошуку металобрухту на відстані 25 метрів від житлових будинків в селі Володимирці на Жидачівщині й 20 метрів від дороги теж знайшли 12 листопада предмет, ззовні схожий на мінометну міну часів Другої світової війни.

Своєю чергою, під час проведення санітарної чистки території на вулиці Вороняцькій у Золочеві натрапили на відстані 300 метрів від траси «Львів-Тернопіль» на предмет, ззовні схожий на сучасний кумулятивний снаряд.

Про всі ці факти виявлення боєприпасів повідомили правоохоронцям і фахівцям 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України, щоб вони вилучили вибухонебезпечні знахідки.

Про це повідомили в середу, 13 листопада, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області

Як розповідав «Щоденний Львів», 10 листопада під час збирання грибів у лісі поблизу селища Брюховичі знайшли авіабомбу часів Другої світової війни.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів