Співробітники військкоматів вручають повістки водіям на дорогах Львова спільно з ДАІ (відео)

22:18 9 лютого 2015 р.

Фото до новини

Працівники військових комісаріатів знайшли спосіб призвати до армії тих, кого неможливо застати ані вдома, ані за місцем роботи.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«У Львові повістки вручали прямо на дорозі. При в'їзді до міста разом із працівниками ДАІ чатували працівники комісаріатів, – ідеться в сьогоднішньому сюжеті «ТСН». У повідомленні також конкретизують:

«Даівці зупиняли авто, а комісари перевіряли по документах, чи є водій у списках мобілізованих. І одразу виписували повістку.

До таких методів військові вдалися, коли з'ясувалося, що вручити повістки можуть не всім – декого не вдається застати ні вдома, ані на роботі. За два дні військові комісари уже вручили на дорогах півсотні повісток утікачам.

Військові не приховують, що від служби в армії під час четвертої хвилі мобілізації ухиляється близько двох тисяч жителів Львівщини.

«На жаль, є такі громадяни, які в нас рахуються по відомостях і по доповідях сільських рад, дільниць оповіщень, ЖЕКів, що такі не проживають, знаходяться за межами України, а вони спокійно собі пересуваються по місту Львову на автомобілях і є на місці. Тому був прийнятий такий захід», – пояснив т.в.о. військового комісара Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко.

Як інформував «Щоденний Львів», т.в.о. військового комісара Львівського обласного комісаріату Олександр Тіщенко заявив у понеділок, що працівники військкоматів обіцяють завтра відновити на Львівщині співпрацю з Державтоінспекцією щодо вручення мобілізаційних повісток водіям на блокпостах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів