Садовий оприлюднив разючу суму збитків від удару шахедів по складах у Львові

11:07 19 вересня 2023 р.

Фото до новини

Це одна з наймасштабніших пожеж з огляду на руйнації і знищення матеріальних цінностей.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, пише Dailylviv.com.

У Львові внаслідок масштабної атаки росії ударними безпілотниками загинула людина. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий. Тіло загиблого 32-річного чоловіка знайшли під завалами складського приміщення. Це був працівник складу. Раніше також повідомлялося, що з-під завалів врятували чоловіка, він має переломи кінцівок, і йому надають медичну допомогу в міській лікарні.

Також міський голова повідомив, що внаслідок сьогоднішньої ворожої атаки виникла одна з наймасштабніших пожеж з огляду на руйнації і знищення матеріальних цінностей.

«Три години вже триває ліквідація наслідків жахливої атаки на Львів. Це локація, де розташовані склади з продуктами харчування, хімією. Площа складів – до 10 тис. кв. м. У багатьох місцях є загорання, пожежники працюють. Наслідки надзвичайно складні.

Щойно спілкувався з керівником “Карітас” – вони якраз отримали гуманітарну допомогу (теплі речі, одяг, взуття, генератори), які зі Львова мали відправляти в інші точки по Україні. Зараз це все горить.

Всі надзвичайно збентежені, бо збитки вимірюються, думаю, десь в сотнях мільйонів гривень. Це одна з наймасштабніших пожеж з огляду на руйнації і знищення матеріальних цінностей», – розповів мер Львова. 

Нагадаємо, сьогодні над ранок росія атакувала Львів дронами-камікадзе. Повітряна тривога тривала близько двох з половиною годин.

125 рятувальників та понад 30 одиниць спецтехніки у Львові ліквідовують наслідки атаки шахедами (відео)

30 ударних БпЛА і одна балістична ракета вночі атакували Україну

Змінено п'ять маршрутів громадського транспорту у Львові через атаку шахедів

На Львів летіло 18 дронів, - Садовий

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів