Солдати на фронті закінчуються щоденно. Мобілізація не повномасштабна, - командир роти Владислав Шевчук (відео)

15:18 23 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Командир роти 80-ї ОДШБр Владислав Шевчук заявив, що солдати на фронті закінчуються щоденно і він не бачить нічого поганого в тому, коли представники ТЦК ловлять за руки тих, хто повинен виконувати свій конституційний обов'язок.


Про це він заявив під час інтерв'ю BIHUS Info, пише Dailylviv.com.

Командир роти 80-ї ОДШБр Владислав Шевчук вважає, що в Україні потрібна масштабна мобілізація.

"Не вистачає людей. Кажу прямо і не боюся цього, не вистачає! Солдати закінчуються щоденно. І ті, хто думають, що зможуть пересидіти десь в глибокому тилу, пересидіти закінчення війни і потім вийти та розказувати, що він допомагав економічному фронту, купуючи каву та цигарки, так вже не пройде. Людей мало, тому що війна у нас повномасштабна, а мобілізація чомусь не повномасштабна. Кожен, хто називає себе українським громадянином, у тому числі й громадянкою, бо у нас законом не заборонено, щоб служили жінки, повинен іти в військо та захищати державу", - зазначив Шевчук.

"Пересидіти не вдасться", - додає він.

Читайте також: Як чоловіки за гроші виїжджають з України

Командир покладає велике сподівання на нового міністра оборони і також впевнений, що влада найближчим часом оголосить про посилення мобілізації, бо це дуже потрібно для перемоги над ворогом.

"Я не бачу нічого поганого в тому, коли військкомати, представники ТЦК ходять і фактично ловлять за руки тих, хто повинен виконувати свій конституційний обов'язок. Мене це не бентежить, коли я втрачаю своїх людей, виконуючи бойову задачу", - наголосив Владислав Шевчук.

Командир роти додав, що не хоче захищати ухилянтів.

Читайте також: Сесія Львівської облради розпочалася з вручення повісток депутатам

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів