Сьогодні у Львові 568 правоохоронців охоронятимуть 30 тисяч уболівальників

08:58 6 вересня 2013 р.

Для вболівальників збірної Сан-Марино передбачено 100 квитків на перегляд футбольного матчу Україна-Сан-Марино 6 вересня на стадіоні "Арена Львів"

У Львові 6 вересня на стадіоні «Арена-Львів» відбудеться футбольний матч національних збірних України та Сан-Марино у відбірному турнірі до чемпіонату світу з футболу 2014 року у Бразилії. До охорони громадського порядку буде залучено 568 працівників органів внутрішніх справ та військовослужбовці внутрішніх військ.

Згідно з інформацією, отриманою від представників стадіону «Арена-Львів», для вболівальників збірної футбольної команди Сан-Марино передбачено 100 квитків на перегляд матчу. Загальна кількість людей, які приїдуть для перегляду матчу на стадіоні «Арена-Львів», становить приблизно 30 тисяч людей.

Напередодні футбольного матчу, 5 вересня, у приміщенні Львівського міського управління міліції відбулася зустріч з представниками фан-клубу, яким роз’яснено про відповідальність за вчинення під час таких заходів протиправних дій.  

Про це повідомив ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Хто не зміг потрапити на стадіон - квитків вистачило не для всх, зможе переглянути футбольний матч на великих екранах у парку культури і відпочинку імені Хмельницького. Початок матчу о 21.45.

Журналісти, як завжди, побачать більше, ніж решту уболівальників.

Сьогодні  головний тренер збірної Сан-Марино Джампаоло Мацца дасть прес-конференцію о 17:30 у конференц-залі «Арени Львів», а о 18:00 відбудеться тренування збірної Сан-Марино, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для мас-медіа.

О 18:30 Михайло Фоменко зустрінеться із журналістами у конференц-залі львівського стадіону. Після цього, о 19:00, розпочнеться тренування збірної України, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів