У Львові вже отримують тепло дев'ять установ (оновлено)

11:20 9 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vmr.gov.ua

Директор ЛМКП Степан Пакіж повідомив у четвер: «Ми насправді отримали вже багато письмових заявок з проханням відновити подачу теплоносія».

Директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж повідомив сьогодні, 9 жовтня: «Сьогодні ми розпочинаємо подавати теплоносій до тих наших споживачів бюджетної сфери, які скерували відповідні заявки. Йде мова про міські заклади – лікарні, школи, садочки. Ми насправді отримали вже багато письмових заявок з проханням відновити подачу теплоносія. Теплопостачальне підприємство готове подати теплоносій, жодних проблем нема».

Це повідомлення передали сьогодні, 9 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де невдовзі також поінформували:

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», на основі листів-звернення, вчора, 8 жовтня, опалення отримали дев’ять бюджетних установ. Станом сьогодні на ранок опалення отримують: Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр на вулиці Гашека, 2а; Оранжерейно-тепличний комплекс Львівського національного університету імені Івана Франка на вулиці Черемшини, 44; Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» на вулиці Лисенка, 31; Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» на вулиці Лікарська, 4 у Брюховичах; Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр на вулиці Зеленій, 447; Комунальна 3-тя міська клінічна лікарня Львова, пологове відділення на вулиці Рапопорта, 8; Міський комунальний клінічний пологовий будинок №1 на вулиці Мечнікова, Комунальна міська дитяча клінічна лікарня на вулиці Пилипа Орлика, 4; КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи» на вулиці Івасюка, 31.

Тепловики розповіли: «Як і кожного року, ми відновлюємо подачу опалення до лікарень, садочків, шкіл на основі їхніх листів-звернень. Вчора відновили подачу тепла до дев’яти бюджетних установ. На сьогодні є багато звернень від шкіл і садочків. Опалення буде подане вчасно, відповідно до вказаної у звернені дати». 

Нагадаємо, ЛМКП «Львівтеплоенерго» у новому опалювальному сезоні 2015-2016р здійснюватиме подачу опалення до 1625 житлових будинків, обслуговуватиме 177 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів