Сьогодні для приватного транспорту відкриють перехрестя вул. Б. Хмельницького- вул. Опришківська

12:11 15 липня 2020 р.

Фото до новини

Триває капітальний ремонт вул. Б. Хмельницького. Роботи відбуваються на ділянці від вул. Промислова (Опришківська) до вул. Механічної.

Зокрема, впродовж останнього тижня підрядник облаштовував дорожній одяг на перехресті вул. Б. Хмельницького — вул. Опришківська, тому воно було закрите для проїзду транспорту. На цьому перехресті роботи завершили, тож уже сьогодні його відкриють.

Про це Щоденний Львів повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Загалом реконструкція вул. Богдана Хмельницького триває, і перша ділянка, яка була дуже критичною, — це перехрестя вул. Б. Хмельницького — вул. Опришківська, була відкрита для проїзду одразу після заміни мереж, щоби дати можливість людям з вул. Промислової їхати в сторону Високого Замку. Але минулого тижня її закрили для того, щоб провести вже всі дорожні роботи до кінця. І ось сьогодні, 15 липня, після обіду перехрестя вул. Б. Хмельницького — вул. Опришківська відкривається вже для проїзду.

А загалом ділянку вул. Б. Хмельницького до вул. Механічної планується відкрити до кінця вересня", — повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, перехрестя вул. Б. Хмельницького — вул. Опришківська було перекрито для руху транспорту від 7 липня. Загалом вул. Б. Хмельницького ремонтуватимуть на ділянці від вул. Промислова до вул. Липинського. Зараз підрядник — ТзОВ «Онур», облаштовує головний каналізаційний колектор та переключає всі будинкові випуски. Паралельно проводяться роботи з облаштування вуличного водопроводу, влаштовуються резервні футляри під підземні кабельні лінії і мережі зв’язку, а також готують ділянку від вул. Промислової під облаштування дорожнього одягу.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів