Снігова стихія у Львові: комісія з питань ТЕБ та НС дала доручення Львівгазу, Львівобленерго та іншим

12:15 11 лютого 2021 р.

Фото до новини

У зв’язку із рясним та безперервним снігопадом, який, за прогнозами синоптиків, триматиме ще принаймні добу, сьогодні відбулось позапланове засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

Зважаючи на рішення міського штабу з боротьби із наслідками негоди, комісія вирішила рекомендувати закладам, установам та підприємствам на території м. Львова перейти на формат дистанційної роботи. Також доручено організувати роботу навчальних закладів у форматі чергових груп та класів для тих дітей, яких батьки не маю з ким залишити вдома, а соціальні установи міста перевести на посилений режим роботи.

Ключові рішення комісії:

    управлінню освіти департаменту гуманітарної політики перевести школи на режим дистанційного навчання, але залишити відкритими для учнів, які не мають з ким залишитись вдома, забезпечити роботу дитячих установ у форматі чергових груп.
    рекомендувати закладам, установам та підприємствам на території м. Львова перейти на формат дистанційної роботи, або оголосити п’ятницю вихідним днем з можливістю відпрацювання у інший день.
    звернути увагу керівників ОСББ, приватних управляючих компаній на їх персональну відповідальність за забезпечення благоустрою біля будинків, які у них знаходяться на обслуговування від снігу та належних умов функціонування систем життєзабезпечення населення.
    на час погіршення погодних умов (сильних снігопадів), заборонити в'їзд у місто важковагового транспорту, крім забезпечення життєдіяльності міста.
    власникам житлового фонду (державної, комунальної), приватної і колективної) форм власності своєчасно залучати необхідні сили і засоби для розчищення проїзної і пішохідної частини вуличної мережі від снігу, льоду та інших нагромаджень.
    управлінню патрульної поліції у Львівській області організувати патрулювання працівників управління на підйомах доріг, за можливості збільшити кількість екіпажів для контролю дорожньої обстановки на адміністративних територіях Львівської міської територіальної громади.
    управлінню соціального захисту забезпечити належну роботу пункту обігріву, організувати роботу міських соціальних установ у посиленому режимі.
    Львівським міським електричним мережам ПрАТ «Львівобленерго» забезпечити готовність аварійних бригад РЕМ підприємства для ліквідації непередбачуваних наслідків з припинення постачання електричної енергії.
    Львівському відділенню АТ «Львівгаз» здійснювати постійний контроль за обсягами споживання газу з метою недопущення критичного пониження тиску у газових мережах.





Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів