Смерть констатували в кареті швидкої: на Львівщині зіткнулися вантажівка і легковик

12:55 28 вересня 2022 р.

Фото до новини

27 вересня о 10:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в селі Грімне Львівського району зіткнулися вантажний автомобіль «JAC» та легковик «Volkswagen Golf».

Про це інформує ДСНС Львівщини, пише Dailylviv.com.

До місця події скерували рятувальників сел. Великий Любінь, м. Миколаїв та оперативну групу Стрийського районного управління.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в легковому автомобілі травмовано 47-річного пасажира. Потерпілого із травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано в лікарню Святого Пантелеймона ПТМ Львова. 

Пожежно-рятувальне відділення за допомогою гідравлічного інструменту деблокувало 64-річного водія легкового автомобіля. Чоловіка було передано медикам, які в кареті швидкої медичної допомоги констатували смерть. 

Для запобігання загоряння, рятувальники відімкнули акумуляторні батареї на транспортних засобах.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили 8 рятувальників особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Volkswagen Golf», 64-річний житель Дрогобицького району, не впорався з керуванням виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з вантажівкою «JAC» під керуванням 45-річного мешканця Стрийського району.

За фактом слідчі  відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Пасажирку деблоковували з-під сидіння автобусу: в ДТП на Львівщині 7 постраждалих, двоє дітей

ДТП у Львові вчинив водій, який дороги не бачив

Чоло в чоло: на Львівшині загинув водій-волонтер, помічник капелана

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів