Служба автодоріг розробляє проект документації «Північного обходу Львова»

09:40 5 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.ukravtodor.gov.ua

У Службі автомобільних доріг у Львівській області запевнили: «Інтенсивно ведуться роботи з розробки проектної документації «Будівництво Північного обходу Львів» протяжністю 24 кілометрів.

У Службі автомобільних доріг у Львівській області повідомили також: «На дорозі передбачено будівництво моста, трьох естакад та двох транспортних розв’язок у двох рівнях. Мова йде про частину об’їзної міста, яка з’єднає міжнародну трасу Київ-Чоп із трьома дорогами, які прямують від Львова до кордону з Польщею».

«Будівництво цієї дороги є надзвичайно важливим рішенням для підвищення безпеки та зручності учасників дорожнього руху. Адже ця автомобільна дорога розвантажить Південний обхід Львова, зменшить кількість транзитного транспорту через м. Львів і покращиться екологічна ситуація в регіоні», – розповіли також у службі автодоріг.

«На даний час проектною організацією вже завершені польові топогеодезичні роботи по всій протяжності проектної ділянки і розробляються основні проектні рішення. Згідно з домовленістю із Європейським Інвестиційним Банком, з квітня місяця поточного року забезпечена співпраця проектної організації з інженером-консультантом – компанією «PPM Ltd». Розробка документації для майбутнього будівництва, згідно з умовами договору, повинна бути завершена до кінця поточного року», – поінформували також у службі автодоріг.

У Службі автомобільних доріг у Львівській області також зазначили: «Закликаємо небайдужих людей надавати свої пропозиції щодо будівництва автомобільної дороги Північний обхід Львова для подальшого їх врахування на електронну пошту sad.lo-press@ukr.net».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів