Штаб Львова рекомендуватиме відновити роботу позашкілля (відео)

20:33 23 квітня 2021 р.

Фото до новини

Щойно завершилося засідання міського штабу з протидії коронавірусу. Як розповів перший заступник міського голови Львова, керівник штабу Андрій Москаленко, під час засідання обговорили можливість послаблення карантинних обмежень, відновлення роботи позашкілля, превентивні заходи на Вербну неділю і Великдень, а також наступні етапи вакцинації.


Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«Сьогодні відбулося засідання оперативного штабу щодо ковіду. Ми розглянули декілька питань. Перше питання стосується можливих послаблень. Однак, станом на сьогодні Львів залишається у червоній зоні карантину, тому таке рішення може приймати державна комісія ТЕБ і НС.

Також ми розглянули питання щодо можливого відновлення роботи позашкілля. Штаб рекомендуватиме міській комісії ТЕБ і НС відновити їх роботу з 4 травня. Якщо, звісно, не буде якихось критичних показників.

Проговорили сьогодні також окремі превентивні заходи на час Вербної неділі і Великодня. Зокрема, щодо дотримання окремих протоколів та рекомендацій, які напрацьовані спільно з Радою церков.

І останнє питання – щодо вакцинації. Ми очікуємо надходження вакцин, щоб протягом найближчого тижня мати змогу провакцинувати до 10 тисяч людей. Це ті особи, які сформовані за списками, які забезпечують життєдіяльність міст», - повідомив Андрій Москаленко.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів