Шестеро людей загинули 21 та 22 листопада на дорогах Львівщини

10:45 22 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського обласного управління поліції

У середу, 22 листопада, близько дев’ятої ранку на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Сможе Сколівського району зіткнулися легковик «Пежо» й туристичний автобус «Сетра», за кермом якого перебував 46-річний мешканець Кривого Рогу.

Про це повідомили сьогодні, 22 листопада, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також розповіли: «Внаслідок зіткнення від отриманих травм на місці події загинули водій легковика та його пасажир. Їх особи зараз встановлюють поліцейські».

У прес-службі Львівського обласного управління поліції поінформували також, що у вівторок, 21 листопада, на дорогах Львівщини були зафіксовані 46 ДТП, унаслідок яких загинули четверо людей і стільки ж були травмовані. Зокрема, у Львові поліціянти зафіксували 30 ДТП. Лише внаслідок однієї з них постраждала людина.

У прес-службі Львівського обласного управління поліції повідомили також сьогодні, 22 листопада, що вчора, о 20.30, 40-річний житель Луцька скоїв за кермом автомобіля «Сеат» на автодорозі Львів-Луцьк біля села Стоянів у Радехівському районі наїзд на 48-річного місцевого жителя Радехівського району, який унаслідок отриманих травм помер на місці події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів