СБУ закликає не вестися на провокації про коронавірус

18:00 17 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

СБ України у Києві та Київській області закликає громадян відповідально поставитись до обмежувальних заходів, запроваджених у країні для запобігання поширенню коронавірусу, і не піддаватись на фейкові повідомлення.

Про це йдеться у повідомленні СБУ, де зазначили: «Крім неухильного дотримання запроваджених урядом правил та рекомендацій закликаємо наших співвітчизників зберігати спокій і не піддаватись паніці. Не йдіть на провокації та не поширюйте викривлену і неперевірену інформацію щодо дійсного епідеміологічного стану в Україні».

У спецслужбі закликають у разі виявлення подібних маніпуляцій та інших спроб дестабілізації суспільної обстановки повідомляти про такі факти представників правоохоронних органів. Це, зокрема, стосується даних щодо готування до організації масових заворушень; грубого порушення вимог уряду щодо загального карантину; зловживань, пов`язаних із створенням штучного дефіциту медичних засобів індивідуального захисту та ліків, тощо».

У разі виявлення таких фактів СБУ просить невідкладно звертатися на «Гарячу лінію» повного управління за телефонами (044) 226-32-32.
Як інформував «ЩЛ», на Львівщині запровадили карантин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів