Сапери 24-ї бригади зі Львівщини розмінували залізничну колію на Луганщині

12:38 18 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Неподалік станції Сифонове вилучили п’ять тротилових шашок і чотири гранати Ф-1.

17 лютого розвідники 24-ї механізованої бригади з Яворова на Львівщині зафіксували, що залізнична колія між населеними пунктами Оріхове (підконтрольне Україні) та Голубівське (підконтрольне так званій «ЛНР») неподалік станції Сифонове замінована.  З ініціативи Луганської обласної військово-цивільної адміністрації залізничний рух на вказаній ділянці було призупинено.

Сапери розмінували колію та вилучили п’ять тротилових шашок та чотири гранати Ф-1. За думкою фахівців, зазначеного заряду було більш ніж достатньо, щоб зруйнувати колію та пустити під укіс поїзд. 

«Зазначеним відрізком залізничної дороги рухаються виключно вантажні поїзди які у більшості своїй перевозять вугілля з окупованої території, – повідомив керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука. – Радше, це чисто банальний бандитський наїзд на керівників вугільних копалень, щоб вони платили терористам в обмін на безпечний проїзд. О 14:00 рух по залізничній колії було відновлено. За вказаними фактами приймається рішення щодо порушення кримінального провадження».

Про це повідомили на сайті Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів