Садовий запевнив, що «не є прихильником розміщення полігонів у межах Львова»

11:52 22 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: leopolis.news

Міський голова Львова «відхрестився» від «пресувального обладнання, яке завезено на комунальне підприємство».

У Львівській міськраді повідомили в четвер, 22 грудня, що міський голова Львова Андрій Садовий запевнив сьогодні під час пленарного засідання: «Я буду робити все можливе, щоб зі Львова вивозили сміття, незважаючи на дуже великі перепони і дуже великі труднощі, які ми маємо кожного дня. Я ще раз хочу підтвердити, що не є прихильником жодних полігонів на території міста Львова. Стосовно пресувального обладнання, яке завезено на наше комунальне підприємство, дай Бог, щоб воно ніколи не працювало».

Про це повідомили в четвер, 22 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «Сьогодні до Львівської міської ради прийшли пікетувальники, які виступають проти встановлення обладнання у промзоні Рясне-2 для пресування сміття.

Як інформував «Щоденний Львів», жителі чотирьох мікрорайонів протестують проти будівництва сміттєсортувального комплексу на території колишнього заводу «Львівхімсільмаш», зокрема, сьогодні пікетувальники призупинили у Львові сесію міськради, вимагаючи, аби участь у ній взяв Садовий, щоб висловити його свою думку особисто.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів