Садовий і Козицький хочуть завтра дозволити роботу спортивних закладів та спецперевезення в області

12:40 8 червня 2020 р.

Фото до новини

Міський голова Львова Андрій Садовий спільно з головою Львівської ОДА Максимом Козицьким запропонували на засіданні Кабміну прийняти рішення, щоб від завтра дозволити в області роботу спортивних закладів, а також роботу усіх обласних маршрутів в режимі спецперевезень.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«На вихідних мали спільну нараду з Прем"єр-міністром. Разом з Максимом Козицьким переконували голову Уряду дати дозвіл обласній комісії з надзвичайних ситуацій на відновлення роботи спортивних закладів. Також необхідно відновити роботу усіх обласних маршрутів в режимі спецперевезень.

Майже 150 тисяч людей щодня приїжджають до Львова з навколишніх міст і сіл. Вже третій місяць вони змушені шукати альтернативні (часто незаконні та небезпечні) способи, щоб потрапити в місто.

Також я вважаю, що ми можемо відновити роботу фітнес-центрів. Це атрибут здорового способу життя. Ми вже напрацювали протоколи для їхньої роботи в умовах карантину. Люди мають право на фізичну активність і здоров’я.

Сподіваюсь, Кабмін нас почує і вже завтра на засіданні ці ініціативи будуть враховані", — зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Додамо, всупереч забороні дві мережі спортклубів у Львові починають роботу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів