Садовий анонсував початок рекультивації звалища

15:20 3 жовтня 2016 р.

Міський голова Львова запевнив: «Ми цього тижня починаємо процеси рекультивації на полігоні власними силами».

У прес-службі Львівської міськради підтвердили в понеділок, 3 жовтня, що Мінфін погодив проект щодо фінансування Європейським інвестиційним банком реконструкції Грибовицького полігону твердих побутових відходів та будівництва нового сміттєпереробного заводу. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив із цього приводу: «Наступний етап – Мінрегіонбуд має провести ще один відбір і лише після цього можна говорити про підписання фінальної угоди з Європейським інвестиційним банком». 

Він також запевнив: «Ми цього тижня починаємо процеси рекультивації на полігоні власними силами, ми не будемо чекати, поки ці кошти прийдуть. Бо ці кошти, щоб реально почали працювати, треба півроку. Це складна процедура».

Андрій Садовий також розповів: «У нас щодня відбуваються дискусії з активістами, з сільським головою. В четвер я мав зустріч зі сільським головою, в п’ятницю ми мали зустріч з активістами Малехова, Грибович, Дублян, які були на зустрічі з прем’єр-міністром. Всі все розуміють. Якщо забрати політику, невміння людей сприймати реалії такими, якими вони є, тоді все гаразд».

Відтак міський голова запевнив: «Я переконаний, що ми знайдемо порозуміння з Малеховом, з Грибовичами, але для цього потрібне час. Рекультивацію ми розпочинаємо, школу ми будуємо, ми рухаємось чітко вперед».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів