Рятувальники зняли з даху вагона у Львові травмовану струмом

18:00 13 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

13 грудня о 14:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на колії товарного парку залізничної станції «Підзамче» на вулиці Механічній у Львові уражені високовольтним струмом двоє людей.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова та частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області. Як з’ясувалося на місці виклику, двоє людей (хлопець 1998 року народження та дівчина 1998 року народження), перебуваючи на вагоні з резервуаром отримали ураження електричним струмом.

Хлопець самостійно спустився, а дівчину рятувальники за допомогою нош зняли з даху вагона та передали медикам. Медики оглянули потерпілих на місці та госпіталізували у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню в стані середнього ступеня важкості.

Про це повідомили в четвер, 13 грудня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів