Рятувальники з Івано-Франківщини розшукали в горах заблукалого туриста зі Львівщини

18:05 19 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: igormelika.com.ua

30-річного червоноградця завели до СБ «Заросляк».

18 серпня о 15:40 до гірської пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Івано-Франківського обласного управління ДСНС надійшло повідомлення від 30-річного жителя міста Червоноград Львівської області з проханням про допомогу. Як розповів чоловік, він відстав від своєї туристичної групи і заблукав в районі гори Говерла.

О 16:05 на пошуки заблукалого туриста виїхали працівники Ворохтянського пошуково-рятувального відділення гірської пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначенняобласного  управління ДСНС. О 18:45 рятувальники знайшли чоловіка в урочищі Дурненки та завели його до СБ «Заросляк». Стан мандрівника задовільний.

Обласне управління ДСНС звертається до мешканців Івано-франківської області та гостей: при виході в гори обов’язково реєструйтеся у гірських пошуково-рятувальних відділеннях; обирайте тільки добре знані маршрути; враховуйте свій фізичний стан та погодні умови. Про це повідомили сьогодні, 19 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі Івано-Франківського обласного управління ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів