Рятувальники евакуювали під час пожежі дев’ятьох львів’ян

09:10 19 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Горіло горище двоповерхового житлового будинку на вулиці Рівній.

«18 листопада о 23:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на горищі двоповерхового житлового будинку №6 розміром 10×7 метрів на вулиці Рівній. На місце події негайно прибули рятувальники 2-ї та 4-ї Державні пожежно-рятувальні частини Львова», – повідомили в четвер у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також поінформували:

«Під час пожежі виникло сильне задимлення, яке становило небезпеку для мешканців. Не гаючи часу вогнеборці приступили до евакуації  жителів будинку. Рятувальники вивели на свіже повітря дев’ятьох осіб.

О 23:52 пожежу в складі ланки газодимозахисної служби було ліквідовано. До ліквідації пожежі залучалось чотири одиниці спецтехніки та 18 чоловік особового складу. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборцям вдалося запобігти  розповсюдженню вогню на квартири.

Вогнем знищено дерев’яне перекриття на площі п’ятьох квадратних метрів, пошкоджено дерев’яні конструкції даху на площі трьох квадратних метрів. Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів