Рух транспорту на автодорозі Бориня-Мохнате здійснюється у реверсному режимі

11:45 13 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Автодорогу Бориня-Мохнате на Львівщині ремонтуватимуть до 1 жовтня.

На початку квітня дорожня служба розпочала роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Бориня-Мохнате в Турківському районі Львівщини (на ділянці 11+617 км –29+900 км). Виконавцем робіт є підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

Згідно попередніх графіків, роботи завершать до 1 жовтня поточного року. Про це інформує служба автомобільних доріг у Львівській області.

Станом на 12 травня на цій дорозі влаштовано 4,32 км вирівнюючого та 3,8 км верхнього шарів  асфальтобетонного покриття. Роботи ведуться в межах населених пунктів Матків та Мохнате.

Попередньо на даній ділянці проведено роботи з розпушування існуючого покриття протяжністю 14 км, регенерації з додаванням нових матеріалів протяжністю 2,87 км, фрезерування – 1,6 км. Рух транспорту на  ділянці проведення робіт здійснюється у реверсному режимі.

Автомобільна дорога Бориня-Мохнате, протяжністю 29,9 км, ремонт якої дозволить значно покращити транспортне сполучення між населеними пунктами Турківського району. Про це повідомили сьогодні, 13 травня, на порталі оперативних новин «Varta 1», де також опублікували фото з місця події

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів