Росіяни пошкодити кілька теплових та гідроелектростанцій, - Укренерго

19:37 10 лютого 2023 р.

Фото до новини

Масштаб пошкоджень значний.

Про це повідомив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький в ефірі марафону «Єдині новини», пише Dailylviv.com.

«Ми зазнали атаки дронами-камікадзе, ракетами С-300, і врешті-решт вранці почалася масована ракетна атака. Масштаб пошкоджень значний: росіяни змогли пошкодити декілька теплових та гідроелектростанцій. Сьогоднішня атака скоригувала наші плани з відновлення генерації, але разом з тим, катастрофи знову не сталося. Росіянам вчотирнадцяте не вдалося досягти своїх цілей.

У Харкові сьогодні дійсно буде складна ситуація. Ми плануємо протягом вихідних відновити роботу деяких енергооб’єктів, які були пошкоджені сьогодні. Критична інфраструктура Харкова заживлена. Ми працюємо над тим, щоб у Харкові ситуація із відключеннями наближалася до тієї ситуації, яка є по країні. Але на це потрібен певний час.

Нам все ще потрібно оцінити масштаб руйнувань, щоб сказати точніше, коли ми зможемо виправити ситуацію у Хмельницькій області. Будемо працювати на вихідних. Нам ще належить попрацювати над повним відновленням об’єктів навколо Одеси, які забезпечують живлення міста і Одеського району. Але ситуація вже покращилася, якщо ми порівняємо із тим, що було у суботу і неділю. Було анонсовано, що місцеве обленерго уже тестує планові графіки відключень», - повідомив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький в ефірі марафону «Єдині новини».

Масований ракетний удар по енергосистемі України: де найгірша ситуація

Попри терор, більшість українців - з теплом, водою, світлом. Ресурсів достатньо, - Шмигаль

Добротвір - без світла і тепла: ракета рф влучила у критичну інфраструктуру

Зниження напруги на Львівщині: як подаватимуть електроенергію

Як воїни ЗСУ збили сьогодні російську ракету (відео)

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів