Робота закладів торгівлі під час локдауну: у Львові уточнили деталі

15:22 19 березня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, 19 березня, під час засідання міського штабу з протидії коронавірусу прийняли рішення про посилення контролю за дотриманням маскового режиму у громадському транспорті та деталізацію щодо роботи закладів торгівлі під час локдауну.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«На штабі ми проговорили два ключові питання. В першу чергу, ми звернули увагу на те, що відсьогодні буде посилена увага за громадським транспортом. Люди повинні дотримуватись маскового режиму. Сьогодні вранці були зафіксовані різні випадки, тому будемо посилювати контроль.

Також ми вирішили уточнити деякі деталі, про які запитують підприємці щодо їх діяльності. Як і раніше передбачалося, продуктова група товарів, побудова хімія, аптеки, ветмагазини та продаж квітів працюють згідно з встановленими карантинними обмеженнями.

Якщо ж говорити про промислову групу, то вона працює лише або на виніс, або на доставку. Це стосується всіх типів інституцій, які займаються відповідною діяльністю", — розповів Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

У Львові розпочався локдаун: вірус - у 5 разів агресивніший і активніший, ніж був торік,- мер

Влада Львова закликає власників приміщень звільнити орендарів-підприємців від сплати оренди на час локдауну

У роботі Центрів надання адмінпослуг — зміни на час локдауну

У Львові бракує вакцин: мер розповів про темпи щеплення

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів