КМВА про наслідки масованого нічного удару по Києву: вибухи і уламки

06:13 4 травня 2023 р.

Фото до новини

Рашисти здійснили напад на Київ зі застосованням баражуючих боєприпасів типу «Shahed» та ракет, ймовірно балістичного типу.

Про наслідки нічної повітряної атаки на Київ повідомив начальник міської військової адміністрації Сергій Попко, пише Dailylviv.com.

"Чергова повітряна атака Києва. Для столиці вона вже третя з чотирьох днів травня! Такої щільної інтенсивності ударів наше місто не відчувало від початку цього року! Цієї ночі агресор знов завдав комплексного повітряного удару по столиці. (У столиці тривога тривала понад 3,5 години.) Рашисти здійснили напад на Київ із застосованням баражуючих боєприпасів типу «Shahed» та ракет, ймовірно балістичного типу. (Остаточно тип застосованих ракет буде визначено лише після експертизи залишків).

За попередньою інформацією, в повітряному просторі Києва силами нашої ППО усі ворожі ракети та БПЛА були знищені! Дані уточнюються.

За оперативними зведеннями - без жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури.

Зафіксовано падіння уламків в окремих районах столиці, проте шкоди життю та здоров’ю людей чи серйозних пошкоджень забудові міста вони не завдали. Інформація перевіряється та доповнюється.

Ніколи не втомлюся дякувати силам протиповітряної оборони Києва. Дякую за службу і відмінну роботу! За врятовані життя і спокій цивільного населення. Киянам і гостям столиці наполегливо нагадую - не нехтуйте сигналами повітряноі тривоги! Пам’ятайте - правила безпеки написані гірким досвідом. Бережіть себе і близьких. Своїми відповідальними діями допомагайте наближати мир в України після нашої Перемоги!" , - написав Сергій Попко, начальник КМВА.

У Київській області припинили повітряну тривогу, яка тривала понад 3 години

У Київській та ще п'яти областях більше трьох годин лунає повітряна тривога

В Одесі пролунала серія потужних вибухів

Не виконуйте злочинний наказ: правозахисник звернувся до всіх льотчиків РФ (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів