Репетиція маршу військовослужбовців ЗСУ у Львові: завтра перекриють одну з вулиць

22:30 18 серпня 2021 р.

Фото до новини

Завтра, 19 серпня, для проведення репетиції маршу за участю військовослужбовців ЗСУ та країн-партнерів, що відбуватиметься до Дня Прапора, з 20.00 до 22.00 буде перекрито вул. Стрийську на ділянці від вул. Сахарова до Монументу слави.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

У зв’язку з цим тролейбус № 25 на час репетиції не курсуватиме, а автобусні маршрути № 3А, 18 і 44 будуть об’їжджати вул. Стрийську по вул. Франка, вул. Панаса Мирного і вул. Чмоли.

«Перекриття буде з 20.00 год. до 22.00 год в трьох точках: на перетині вул. Стрийська – вул. Літня, на перетині вул. Героїв Майдану і вул. Бой-Желенського, і на перетині вул. Стрийська – вул. Сахарова. Таким чином, ділянка від вул. Сахарова до Монументу слави буде перекрита. Ідентична репетиція відбуватиметься 21 серпня, у суботу, з 8.00 год до 10.00 год. І вже в день проведення урочистих заходів – 23 серпня, ця ділянка теж має бути перекритою з 7 год ранку на кілька годин», - повідомили в управлінні культури ЛМР.

У зв’язку з проведенням цієї репетиції, будуть тимчасові зміни у русі громадського транспорту.

«Якщо Стрийська буде перекрита на цій ділянці на час репетиції, то тролейбус № 25 їздити не буде. А автобусні маршрути № 3А, 18 і 44 будуть об’їздити вулицю Стрийську по Франка, Панаса Мирного і Чмоли», - повідомили в управлінні транспорту міста.

Докладнішу інформацію про зміни в русі громадського транспорту, з урахуванням усіх заходів до 30-річчя Незалежності України, буде повідомлено додатково.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів