Ремонт вулиці Піскової у Львові триватиме до кінця року

10:10 17 жовтня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Капітальний ремонт вулиці Піскової відбувається згідно з розробленим проектом».

Про це повідомили в середу, 17 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Вулиця Піскова повністю буде вистелена бруківкою. За сприятливих умов усі роботи буде завершено до кінця року».

Голова Личаківської районної державної адміністрації Львова Іван Лозинський поінформував: «Проект капітального ремонту вулиці Піскова розроблений «Інститутом просторового розвитку». Проект пройшов опрацювання і обговорення. Відповідно до проекту спочатку підрядна організація на замовлення «Львівводоканалу» провела заміну каналізації та водопроводу».

«Зараз вже інша підрядна організація на замовлення Личаківської районної адміністрації проводить роботи з облаштування дорожнього покриття. Згідно з проектом дорогу буде повністю вистелено бруківкою, з правої сторони облаштували кілька кишень для заїзду машин. Також зрізали кілька дерев, які були самосівами, на їх місці буде висаджено нові дерева. За сприятливих умов усі роботи буде завершено до кінця року», – повідомив також Іван Лозинський.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів