Ремонт проспекту Свободи й вулиці Лисенка у Львові завершать на початку жовтня, – ЛМР (відео)

17:00 25 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у п’ятницю: «По проспекту Червоної Калини об’єм робіт дуже великий – плануємо його завершити до кінця жовтня».

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів сьогодні, 25 вересня, у своєму відеозверненні про хід ремонтних робіт на львівських дорогах:

«Завершується ремонт проспекту Свободи та вулиці Лисенка. На початку жовтня ці дороги уже будуть проїзними, і це суттєво розвантажить рух в центральній частині міста. 

Йдуть ремонти і на Сихові. На початку жовтня маємо завершити ремонт на вулиці Сихівській. По проспекту Червоної Калини об’єм робіт дуже великий – плануємо його завершити до кінця жовтня. 

На вулиці Богдана Хмельницького на ділянці від вулиці Грінченка до вулиці Липинського тривають роботи з облаштування громадського простору, протяжністю майже півкілометра. До 10 жовтня основний об’єм робіт буде виконано.

Проектом також передбачено влаштування скейт-парку, лавочок, місць для вигулу собак. Цікаво, що проект громадського простору розробили три студентки – Христина Чорноус, Олена Зварич та Вікторія Левко».

Це повідомлення передали сьогодні, 25 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів