Ремонт дороги Червоноград-Радехів планують завершити впродовж двох тижнів

20:48 17 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Перший віце-прем'єр-міністр і міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів проінспектував хід виконання ремонтних робіт на дорозі Радехів-Червоноград.

Степан Кубів наголосив під час інспекції дороги Червоноград-Радехів: «Дуже приємно бачити позитивні результати від втілення експерименту щодо використання коштів від перевиконання митних платежів на ремонт доріг. Ремонт доріг місцевого, обласного та державного значення є одним із пріоритетних завдань влади, що сприятиме розвитку агротуризму регіону».

За словами голови Львівської ОДА Олега Синютки, загальна вартість ремонтних робіт на шляху Червоноград-Радехів-Броди становить понад 400 мільйонів гривень. Джерело фінансування – кошти від перевиконання митних платежів. Виконавцем робіт є компанія «Автомагістраль-Південь». На сьогодні ремонт дороги Червоноград-Радехів уже на стадії завершення. Зокрема зараз на відтинку від Нового Виткова до Радехова вже проклали основу і нижній шар дороги. Плануємо впродовж двох тижнів роботи завершити, а також обладнати хідники».

Також, як зазначив перший віце-прем'єр-міністр України, дуже важливо, що на Львівщині розпочали і ремонт мостів. Про це повідомили сьогодні, 17 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів