Раптово померла депутатка ЛМР Олена Пасевич

21:58 26 березня 2021 р.

Фото до новини

Раптово відійшла у вічність депутатка Львівської міської ради, вдова Героя АТО Олена Пасевич.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

За повідомленням ЗМІ і соцмереж, трагедія трапилася 26 березня ввечері. Олені Пасевич було 42 роки.

Олена Пасевич народилася у Львові, кандидатка економічних наук, доцентка, викладачка економіки та маркетингу з 20-річним досвідом, волонтерка, авторка місцевих програм у сфері соціального захисту окремих категорій громадян, депутатка ЛМР.

Без мами залишилися двоє дітей: 23-річний син Сергій і 7-річна донька Марія.

Як повідомив у Фейсбуці ексдепутат Любомир Босаневич, "кажуть підскочив різко тиск, інфаркт і все..., нажаль".

За попередніми висновками лкарів, причиною раптової смерті став обрив тромба. Медики «швидкої допомоги» приїхали на виклик о 19:20, але змогли лише констатувати смерть.

В інтерв'ю річної давності газеті "Голос України" Олена Пасевич розповідала, що син і донька є її найбільшими втіхою і гордістю.

"Про них може розповідати годинами. Старшому синові Сергію 22 роки, донечці Машулі — шість. Сергій обрав професію айтівця: його завжди цікавила техніка, тож став успішним програмістом.

«І тепер, коли син мені розповідає, чим займається, часто киваю головою, а згодом заходжу в Google і дивлюся, що означають деякі слова. Пишаюся ним, адже виріс ерудованою, розумною людиною», — захоплено розповідає жінка.

Пригадує Олена, як Сергій після школи всерйоз розглядав пропозиції навчатися за кордоном, бо обдарований, отримав по 200 балів із двох предметів на ЗНО. Але вирішив не залишити маму й сестричку самих. Тепер, через кілька років, Олена усвідомила, якою великою була його допомога у повсякденному житті. «Такі надійні тили — подарунок долі! Я дуже вдячна за це діткам», — каже щаслива мати.

А донечка Машуля, за словами матері, у свої шість років — уже лідер і цілеспрямована особистість. Займається волейболом, метанням ядра. У ній гармонійно поєднуються спортивність і жіночність. Олена, як матір, придивляється до здібностей донечки і розвиває саме ці задатки. Нині Машуля відвідує ще й гурток акторської майстерності",- йдеться в публікації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів