Радники Козицького пересварилися через скандальне інтерв'ю його заступника

19:18 9 грудня 2023 р.

Фото до новини

Один з радників звинуватив іншого у тому, що той підставив заступника і голову Львівської ОВА.

Після скандального інтерв’ю заступника голови Львівської ОВА Івана Собка, опублікованому на підконтрольному родині Козицьких сайті Lviv.Media, між радниками Максима Козицького виник конфлікт. Про це пише DailyLviv.com  з посиланням на Zaxid.net.

Радник голови ОВА Олег Радик звинуватив свого колегу Любомира Ференса у тому, що той підставив Собка, не вирізавши з інтерв’ю той шматок, де чиновник заявляє про відмову одягати військову форму, бо не вчився на військового. Олег Радик, як і Любомир Ференс є позаштатними радниками голови ЛОВА.

Інтерв’ю з Іваном Собком було опубліковане на YouTube-каналі Lviv.Media, що належить батькові голови Львівської ОВА Зіновію Козицькому, 4 грудня. Під час розмови Іван Собко заявив, що не вдягатиме військової форми та виправдовувався за придбане батьком авто BMW за майже 60 тис. євро.

Читайте також: Заступник Козицького відмовився одягати військову форму. Волонтери вимагають його відставку

А у п’ятницю, 8 грудня, радник Максима Козицького Олег Радик заявив, що Івана Собка підставив інший радник голови ОВА – Любомир Ференс, який є директором сайта Lviv.Media.

«Підставив його Любомир Ференс, керуючий родинним Львів-Медіа. Ну як підставив. Не вирізав г*вно. Бо реально Іван Собко просто розслабився і пукнув. Підставивши губернатора і т.д. Тобто ціль досягнута. Всі нападають на Козицького, бо в команді довбо*оби», – написав Олег Радик у Facebook.

Допис позаштатного радника Максима Козицького Олега Радика у Facebook

 

Варто зауважити, що Олег Радик дещо суперечить собі, називаючи заяву Івана Собка про військову форму «вирваними з контексту криками душі», водночас визнаючи, що заступник Максима Козицького «розслабився і пукнув, підставивши губернатора».

Згідно з інформаційно-аналітичною бізнес-системою YouControl, Любомир Ференс є керівником ТзОВ «Львів.Медіа», тоді як засновником є Зіновій Ярославович Козицький, батько чинного голови Львівської ОВА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів