П’ятеро людей втопилися на Львівщині в суботу й неділю

14:10 18 червня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: portal.lviv.ua

17 червня в поліції отримали повідомлення, що в одному зі сіл Самбірського району втопилася людина.

Про це повідомили у вівторок, 18 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Правоохоронці, які працювали на місці події, попередньо з’ясували, що 27-річний житель району району вживав спиртні напої, після чого пішов купатися, заплив на середину озера, однак назад повернутися не зміг.

«Іншого потопельника рятувальники витягли з водойми у Яворівському районі. Правоохоронці з’ясували його особу. Ним виявився 19-річний львів’янин. Ще троє людей загинули на водоймах Бродівського, Пустомитівського та Мостиського районів. Тіла 40-річного жителя Бродівщини, 33-річної львів’янки та 59-річного жителя Судова Вишня без видимих тілесних ушкоджень скеровано на судово-медичну експертизу», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

У Головному управлінні поліції у Львівській області закликають: «Не вживайте спиртних напоїв, не пірнайте у водойму після тривалого перебування на сонці і ніколи не запливайте далеко від берега. Це вкрай небезпечно, адже малоймовірно, що хтось встигне прийти вам на допомогу. Пильнуйте за тими, з ким ви відпочиваєте, і будьте завжди обережними!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів