П’яний сторож прострелив у Львові ногу перехожому

09:40 16 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

15 січня о 21:45 на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця вулиці Мазепи у Львові про те, що він чув постріл за магазином «Вопак» і бачить чоловіка, який лежить на снігу.

Про це повідомили в середу, 16 січня, на порталі оперативних новин «Varta1», де також розповіли: «Інформацію було передано патрульним нарядам поліції Львова. За декілька хвилин на виклик прибула група реагування поліції охорони. Інспектори побачили чоловіка з рушницею, а поруч – потерпілого. Стрільця – чоловіка 1963 року народження, у якого правоохоронці виявили ще й пістолет, затримали».

«Стрілець працює майстром з ремонту холодильників. Побачивши, що на територію майстерні зайшов невідомий, він запідозрив у незнайомцю злодія, й, не довго думаючи, вистрілив з мисливської рушниці. Ймовірному грабіжникові поранило ногу. Зі слів свідків, стрілок був п’яний і неадекватний», – поінформували також на порталі оперативних новин.

«Згодом на місце події викликали медиків та слідчо-оперативну групу. Відтак швидка ушпиталила 47-річного потерпілого лвів’янина з пораненням ноги. Зброю вилучено та направлено на експертизу», – повідомили також на порталі оперативних новин «Varta1» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів