Призваних до війська впродовж четвертої хвилі мобілізації навчили на Львівщині стріляти з «Градів» (відео)

11:50 25 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на Яворівському полігоні продовжують практичні заняття із стрільби.


Відео: «5 канал»

«На Яворівському полігоні мобілізованих вчили стріляти з «Градів», – повідомила сьогодні, 25 лютого, інформаційна агенція «УНН», конкретизуючи при цьому:

«У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на Яворівському полігоні продовжують практичні заняття із стрільби. Один з найбільших навчальних центрів України зібрав на своїй території мобілізованих чоловіків від Закарпаття до Донецька.

Чоловіки, яких мобілізували, їздять та водночас обстрілюють танки та БМП, освоюють системи залпового вогню «Град», вчаться розміновувати поля та дороги. Точну кількість військових, які зараз заново вчаться військового ремесла не називають. Однак інструктори, які займаються з мобілізованими кажуть, що не зважаючи на вік чоловіків, працюють вони однаково і на повну силу».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині вже завершують свою підготовку призвані до війська під час четвертої хвилі мобілізації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів