Прикордонники України й Польщі домовилися у Львові спільно протистояти контрабандистам

12:02 22 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Особливу увагу прикордонні уповноважені України та Польщі звернули на спільну протидію незаконним польотам через кордон малих літальних апаратів.

«Прикордонники Польщі та України домовилися спільно боротися з повітряною контрабандою», – повідомили сьогодні, 22 лютого, Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, де також розповіли подробиці:

«У Львові відбулася зустріч Прикордонних Уповноважених України та Польщі. Українську сторону представляли начальники Львівського та Мостиського загонів полковник Ігор Тимчук та підполковник Олександр Соловей, а польську - прикордонний уповноважений Республіки Польща по Бещадській ділянці полковник Прикордонної варти Пьотор Патла. 

Під час зустрічі прикордонники двох країн підсумували співпрацю з питань охорони українсько-польського державного кордону та прикордонного контролю у 2015 році. 

Також сторонни обговорили перспективні напрямки майбутньої співпраці. Зокрема, було визначено найбільш проблемні ділянки кордону та узгоджено зосередження на них додаткових сил та засобів.

Крім того, прикордонники домовилися про обмін інформацією та спільну протидію спробам незаконного перетину кордону мігрантами, переміщенню зброї, боєприпасів, наркотичних речовин, предметів, що можуть використовуватися терористами, а також товарів, обіг яких заборонено.  Особливу увагу прикордонні уповноважені України та Польщі звернули на спільну протидію незаконним польотам через кордон малих літальних апаратів».

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, на сторінці Західного регіонального управлінн Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували свтілини з місць подій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів