Прикордонники показали незвичне відео про ПП Грушів-Будомєж (відео)

10:54 12 серпня 2020 р.

Фото до новини

Прикордонники зняли відео про один з п’яти діючих сьогодні пунктів пропуску на кордоні з Республікою Польща – пункт пропуску «Грушів – Будомєж».

Про це інформує Держприкордонслужба, пише DailyLviv.

Він є одним з найсучасніших, адже почав функціонувати лише з 2013 року. Тут відбуваються контрольні процедури як українських так і польських контрольних служб, що є дуже зручним для подорожувальників, оскільки всі формальності відбуваються на одній території і, зрештою, займають лічені хвилини.

На даний час накопичення транспортних засобів на цьому напрямку, що може призводити до черг не спостерігається. При цьому пункт пропуску призначений лише для автомобільного сполучення.

Від початку цього року, з урахуванням карантинних обмежень, тут оформлено майже 300 тисяч осіб та 72 тисячі автомобілів, що втричі менше ніж попереднього 2019-го.

Сьогодні з урахуванням протиепідемічних заходів через поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 українські прикордонники несуть службу в пункті пропуску із використанням засобів індивідуального захисту – рукавичок та медичних масок.

Для зручності тих, хто подорожує, в місцях несення служби прикордонних нарядів та на інформаційних стендах розміщена інформація про правила перетинання кордону під час карантину, а також QR-коди для швидкого завантажування додатку «Дій вдома».

Додамо, прикордонники зняли незвичне відео пункту пропуску на кордоні з Польщею.

Прикордонники запустили чат-бота для тих, хто перетинає кордон.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів